Babagan Kita

Didegake ing 2012, LucksCasino.com didegake kanggo menehi hiburan sing berkualitas kanggo wong sing seneng main judi, kanthi menehi kesempatan kanggo nindakake game online sing aman, nyenengake, adil, diatur lan aman lan nyenengake.

LucksCasino.com dioperasikake dening ProgressPlay Limited saka Soho Office 3A, Edge Water Complex, Elia Zammit Street, St. Julians, Malta. ProgressPlay minangka perusahaan tanggung jawab winates sing pangguna ing Malta (C58305), yaiku wis dilisensi lan diatur dening Otoritas Gaming Malta lan makarya ing Nomer Lisensi MGA / B2C / 231/2012 diterbitake tanggal 16 April 2013; lan diatur dening Otoritas kasebut lan duwe lisensi lan diatur dening Komisi Gambling, Nomer Lisensi: 000-039335-R-319313-016.

Game tanggung jawab

Gambling minangka cara sing nyenengake kanggo istirahat saka kasunyatan, santai lan seneng-seneng. Kaya sing dikarepake para pemain supaya entuk hadiah gedhe lan cita-citane kayektenan, kita luwih penting banget supaya game sing tanggung jawab. Kanggo promosi, kita menehi alat online kanggo para anggota kanggo ngontrol jumlah dhuwit sing digunakake kanggo main. Kita uga tegas ngetrapake game pencegahan dening sing umur 18 taun, sing ilegal ing kabeh yuridiksi.

Keamanan lan Privasi

LucksCasino.com nggunakake teknologi enkripsi lan firewall 128-bit Secure Socket Layer (SSL) paling anyar kanggo nggawe data sensitif ditransfer kanthi aman liwat internet menyang server sing dilindhungi. Pemrosesan kertu kredit / debit online ditangani dening sawetara perusahaan terkenal ing dunya sing duwe spesialisasi transaksi online aman lan perlindungan scam. LucksCasino.com uga nawakake macem-macem layanan e-wallet kanggo para anggota. Klik kene kanggo informasi luwih lengkap babagan cara pembayaran sing kasedhiya.

Dhukungan pelanggan

Tujuane kanggo nggayuh kepuasan anggota paling dhuwur kanthi menehi layanan profesional lan apik banget. Kita duwe tim dhukungan sing berpengetahuan lan berpengalaman sing kasedhiya 24/7 kanggo ngatasi pitakon utawa prihatin sampeyan. Tulung aja ragu-ragu hubungi kita kapan wae liwat formulir kontak, email utawa obrolan langsung ...





Êngg