blackjack 3

Back to game

Ana akeh variasi saka blackjack klasik loro ing basis tanah-uga online casinos. blackjack 3 saka NetEnt ngidini pemain kanggo nyeleh taruhan nganti 3 tangan bebarengan kanggo saben babak game. Aturan lan urutane critane game ing Mobile Blackjack simpenan nggunakake telpon game tetep padha blackjack klasik.

Babagan Developer Blackjack 3

Hiburan Net iki didegaké saka 20 taun maneh ing 1996 dening casino adhedhasar tanah-anjog. Kabeh game sing apa lagi slot video utawa game casino dikenal kanggo grafis dhuwur-mburi, audio lan kathah fungsi. iki Mobile Blackjack simpenan nggunakake telpon game iku salah siji saka game table casino dirancang dening wong-wong mau kanggo pemain online.

About Game

iki Mobile Blackjack simpenan nggunakake telpon game Efesus 6 geladhak saka 52 kertu. pemain, supaya ngalahake bakul, kudu TCTerms luwih saka bakul nanging tanpa tau ngluwihi total 21 TCTerms. Sawise sampeyan urusan loro SIM dhisikan, sampeyan duwe pilihan saka Hit, Ngadeg utawa kaping pindho. Sampeyan bakal ilang yen sampeyan mencet liyane saka 21 nilai lan tangan dhadha. Ing kasus bakul wis luwih saka 21 TCTerms saka tangané uga patung dada kanthi ukuran nggawe wong ilang. Yen sampeyan njaluk Ace lan 10 kertu titik loro SIM dhisikan, banjur iku blackjack a. Blackjack bakal menang liwat 21 TCTerms tangan. Sing bakul bakal ngadeg 17 kang kalebu alus 17 karo Ace ing lan bakal kenek ing 16 TCTerms. Pemain bisa ndeleng ing pungkasan 10 tangane bakul ing pojok tengen ndhuwur layar blackjack 3.

Fitur khusus iki Mobile Blackjack simpenan nggunakake telpon game sing:

  1. Split- Pemain bisa dipérang SIM yen dhisikan loro SIM urusan sing padha ing Nilai.
  2. Double- Pemain sawise nampa loro SIM pisanan bisa pindho nang.
  3. insurance- pamuter bisa njupuk pilihan saka Insurance yen up kertu bakul urusan iku sawijining Ace.
  4. malah Money- Yen kertu pisanan mbukak bakul iku Ace lan pamuter wis Blackjack banjur pamuter bisa arep kanggo mbayar Malah Money. Iku tegese pamuter bakal kanthi otomatis menang nang pindho maneh.

Summary

Wiwit aturan lan urutane critane game sing padha karo versi klasik, iki Mobile Blackjack simpenan nggunakake telpon game ora angel mangertos lan muter.