Theater ing wengi

Back to game
Theatre Of Night

Yen tresna tenung lan Fantasi karo pemandangan warni, pikiran ndamu grafis lan music apik, Theater ing wengi punika game sampeyan kudu nimbang muter ing situs slot. game iki wis limang reels lan sepuluh paylines tetep sing kurban macem-macem kombinasi menang saka simbol sawijining. slot disetel ing sokongan saka wengi ayu ing alas karo wit, kunang-kunang lan stream panah banyu mili ing tengah kabeh. Ing latar mburi musik ngalahake alas alus sing muni banget gak oleh pisan kanggo kuping lan pikiran. totoan wiwit karo jumlah £ 0.25 saben muter lan dadi nganti max saka £ 250 saben muter.

Live Bonus

About developer Theater ing wengi

iki apik situs slot game iki dikembangaké dening (Nyx) Next Gen, generasi modern perusahaan casino game majeng karo pengalaman minangka dhuwur minangka rong puluh ing industri. Padha duwe akeh penghargaan menang gelar slot kanggo dhaftar prestasi.

About game

iki ayu situs slot game wis simbol atraktif kayata manuk karo swiwi bottle sparkling, kupu mencorong, lan mencorong kembang pink. Manuk kebayar sing paling karo 400 kaping saham marang limang landings ing payline a, ditututi karo 50 kaping sekawan lan 15 kaping karo telung simbol. SIM simbol saka jantung, spade, klub lan mirah kabeh ing wangun mutiara warni larang regane sing kurang mbayar simbol saka game. Ana pigura emas hias kang mung simbol bonus kasedhiya ing game iki.

Play Now

  • Feature Bonus Wild: Pigura Golden hias karo WILD tembung saka iku aksara Golden simbol alam bébas lan substitutes kanggo kabeh simbol game. Fitur iki katon ing kabeh reels kajaba ing reels siji lan lima nanging ngluwihi kanggo kabeh reels mung sak giliran free.
  • Firefly Free giliran: Iki fitur ing situs slot game sing bakal aktif marang katon ing alam bébas ing telung reels tengah sak game basa. Sampeyan bakal nampa enem giliran bebarengan karo wilds dibandhingke ing rol telung nganti pungkasan enem giliran. simbol Random sak giliran free uga njaluk diganti menyang alam bébas sing nambah kasempatan sing menang amba.

UK Roulette Live Bonus

Summary

Kanthi kathah surprises lan bonus menang ageng, sampeyan bisa kanthi gampang nyana kanggo nggawe persil dhuwit ing situs slot game. Game nawakake RTP saka 96.13%.