Постојат многу варијанти на класичен блек џек и на земните, како и онлајн казина. Блек Џек 3 од NetEnt овозможува на играчите да се обложуваат на до 3 раце истовремено за секој круг игра. Правилата и игра во овој Мобилни Блек Џек депозити со користење на телефонот игра остануваат исти како класичен блек џек.

За програмери на блек џек 3

Нето Забава е основана во текот на 20 години назад во 1996 од страна на водечките земните казино. Сите нивни игри без разлика дали тие се или видео слотови казино игри се познати за high-end графички, аудио и голем број на функции. ова Мобилни Блек Џек депозити со користење на телефонот игра е еден од игра во казиното табелата дизајниран од страна на нив за онлајн играчи.

За играта

ова Мобилни Блек Џек депозити со користење на телефонот игра употреба 6 палуби на 52 картички. играчите, со цел да се победи на услуга, треба да имаат повеќе поени од дилерот, но без воопшто да надминува вкупно 21 поени. Откако ќе се решаваат на првите две картички, ќе имаат можност за Хит, Застанете или двојно. Вие ќе го изгуби ако го погоди повеќе од 21 укажува и раката е биста. Ако дилерот има повеќе од 21 поени од рака, исто така, бисти што го изгуби. Ако ви се кец и 10 точка картичка како првите две картички, тогаш тоа е блек џек. Блек Џек ќе победи во текот на 21 поени страна. На услуга ќе застане 17 кои вклучуваат меки 17 со кец на десетка во него и тој ќе хит на 16 поени. Играчите можат да ја видите последната 10 раце на услуга во горниот десен агол на екранот на Блек Џек 3.

На посебните карактеристики на оваа Мобилни Блек Џек депозити со користење на телефонот игра се:

  1. Подели- Играчите може да се подели на картички ако почетниот две картички се занимаваа се еднакви во вредност.
  2. двојно- Играчите по добивањето на првите две картички може да се удвои залог.
  3. осигурување- Играчот може да ја користат опцијата на осигурување, ако првиот до карта на услуга се занимава е кец.
  4. дури и пари- Ако првиот отворен карта на услуга е кец и играчот има Блек Џек тогаш играчот може да одлучи да се плаќа дури и пари. Тоа значи дека играчот автоматски ќе го победи неговиот залог двојно назад.

резиме

Од правилата и игра се исти како и класичната верзија, ова Мобилни Блек Џек депозити со користење на телефонот игра Не е тешко да се разбере и да игра.