Театар на ноќта

Вратете се на играта
Theatre Of Night

Ако сте љубители на магијата и фантазијата со шарени сцени, феноменално графика и прекрасна музика, Театар на ноќта е игра мора да се разгледа и свири на слотови сајт. Оваа игра има пет макари и десет основни paylines кои нудат различни комбинации победа од нејзините симболи. Слот е поставена во позадина на една прекрасна вечер во џунгла со дрвја, светулките и тесен поток на вода што тече во средината на сите. музиката во позадина е мека џунгла победи тоа звучи многу благотворно на ушите и вашиот ум. Обложување започнува со износ од £ 0,25 спин и оди до максимум од £ 250 секоја спин.

Live Bonus

За инвеститорот на театар на ноќта

овој прекрасен слотови сајт игра беше развиен од страна на (Никта) Следна генерал, модерната генерација напредни казино игри компанија со искуство високо како две децении во индустријата. Тие имаат многу награди освојувањето слот наслови на нивната листа достигнувања.

За играта

оваа прекрасна слотови сајт играта има атрактивни симболи како птица со пенливи сјајни крила, блескав пеперутка, и розова блескав цвет. Птицата ќе се плаќа најмногу со 400 пати вашиот удел на пет слетувања на payline, следен од 50 пати со четири и 15 пати со три симболи. Картички симболи на срцето, лопата, клуб и дијаманти сите во форма на скапоцени шарени камења се ниско платени симболи на играта. Постои орнаментирана златна рамка која е само бонус симбол на располагање во оваа игра.

Play Now

  • Диви бонус функција: Орнаментираните златна рамка со текст WILD над него со златни букви е дива симбол и тоа претставува замена сите симболи на играта. Оваа функција се појавува на сите ленти освен за репортажите еден до пет, но се протега на сите ленти само во текот на слободен врти.
  • Светулка слободен врти: Ова е карактеристика на овој слотови сајт игра која се активира по појавата на диви на средината три ленти во текот на база на игра. Ќе добиете шест врти заедно со наредени дивините на ролна три до крајот на шест врти. Случаен симболи во текот на слободен врти, исто така, се менува во дивината кој ги подобрува вашите шанси од оние големи победи.

UK Roulette Live Bonus

резиме

Со многу изненадувања и огромни бонуси победа, лесно може да се очекува да се направи многу пари во овој слотови сајт игра. Играта нуди RTP на 96.13%.