Immortal Романтичен

Вратете се на играта
Immortal Романтичен

еден Велика Британија онлајн казино слотови игра која може да биде од особен интерес за вас е бесмртен Романтичен. Овој слот овозможено со вампир тема е развиен од страна Microgaming. Можете да дознаете повеќе за тоа од краткиот преглед подолу.

Play Best Slots Games

Хорор Велика Британија онлајн казино слотови Тема во високата побарувачка

Постои растечки предност за хорор врз слотови со чудна група на играчи. На високата побарувачка за слотови со темна тема го прави овој Велика Британија онлајн казино слотови игра еден сериозно да се разгледа. Овој слот може лесно да се пристапи на интернет од страна на секој играч, и не постои почетна депозит.

Како што би се очекувало, оваа игра има темна боја и плашлив тема. Тоа доаѓа со 243 начини да се победи и пет ленти. Со овој тип на слот, може да се постигне победи кога ќе земјиште идентични икони на соседните ленти.

А Велика Британија онлајн казино слотови Игра Да Спасителот

Со иконата бесмртна Диви Романтичен, можете да ги зголемите вашите шанси за зголемување на вашата победи и исплата. Овој симбол ќе ги замени сите други видливи икони на пет ленти. Сепак, тоа не може да го замени симбол Растера прикажан од страна на Лав Раководител врата чукало. Иконата за растера на овој Велика Британија онлајн казино слотови игра, ќе предизвика бонус функција база игра.

UK Casino Play

Другите симболи на репортажите или може да имаат висока или ниска вредност. Ниска вредност симболи во овој слот состојат од, J, К, П, 9 и 10 играње икони картичка. За икони на висока вредност, имате гаден куќа, еден стар ракопис и четири карактери имено Килибарните, Троја, Сара и Мајкл.

бонус функција

Комора на врти бонус круг се активира кога ќе слета на 3 Лав Раководител чукало растера симболи. Во овој круг, ќе треба да изберат еден од четирите ликови, и да биде награден како што го стори тоа.

Избор Сара ќе ве освојат вкупно 25 бесплатни врти. со Мајкл, ти добиваш 20 бесплатни вртења и високо како 5x мултипликатор. Троја ги наградува со 15 слободни врти и 2x или дури и со 3x мултипликатор. Со избирање на карактер Килибарните да заработите колку што е 5x мултипликатор и 10 бесплатни врти.

Финале мисли

Play Best Slots Games

Со оваа Велика Британија слотови онлајн казино коцкање игра, не се бара да се направи било почетна депозит: Play for FUN in Demo Mode. Or start playing for real money with just £0.30 for each spin. Ако не ти пречи поставување на повисоки облог на вртење, тогаш може да се инвестира толку колку што £ 300 за секоја спин.