Диви Торо

Диви Торо е најдобра игра онлајн слотови како резултат на едноставно, но возбудлива игра искуство. На USP на слот е Одење Диви функција која е многу убаво да се види. На ролна поставување е превземена од шпанскиот град Pueblo. На темно виолетова позадина е полн со малку колиби поставени по случаен избор како да му дава на слот хумористичен поглед. Подеднакво хумористично се симболи кои се користат. Овие се многу тешко да се интерпретира од страна на логички ум.

За програмери на диви Торо Slots

Elk студија е инвеститорот на отворот. Тие го има направено многу малку слот игри во индустријата до сега. Playing all the eight games they have created, од кои еден од најдобра игра онлајн слотови, веднаш ќе знаете дека програмерите имаат долг пат да одат.

Best Online Slots Game

За играта

Симболите на слот се критикувани за да биде избран по случаен избор. Една од нив е knifed портокал, тогаш е раскошен вентилатор и розата. Дивите е игра логото напишано во жолта, тогаш е лута бик во потрага на вас со широка насмевка која служи како одење диви на играта. Матадорот е човек држи оружје како да се пресече на бик. Освен тоа, постојат монети од злато, сребро, бронза. На залог почнува од 0.20. Има 178 paylines да победи.

А payline со сите диви симболи се добие највисок исплата. Диви симбол може да ги замени сите симболи освен растера како и во сите Слот за игри на. Симболот на Торо која е дива се појавува само на петтиот ролна само. На Одење Диви се движи од лево кон десно вртење било матадори на дивината, а потоа останува како диви на првата ролна. Матадорот е одговорен за активирањето на ре-спин. Ако ви се 3 Матадори на репортажите на 2, 3, и 4, тие даваат повторно врти каде матадори поправи на своето место. Така, има се во изобилство интересни карактеристики што го прави еден од најдобра игра онлајн слотови.

Play Now

резиме

Лесен и еден од најдобра игра онлајн слотови дава умерено пријатно искуство игри. Луѓето кои сакаат да имаат испарливи игра навистина треба да се обиде на отворот. Ова е уште еден брилијантен производство од страна на студија Elk во својот краток престој.