depozitimi

Për të filluar lojën në Lucks Casino, ndiqni 3 hapat e thjeshtë për t'u regjistruar.

Pasi të jeni regjistruar, identifikohuni dhe depozitoni për të luajtur për para të vërteta. Sekuenca e saktë është ikona “Cashier” e ndjekur nga “Depozita”. Ju mund të përfitoni nga mënyra juaj e preferuar e pagesës. Plotësoni të gjitha detajet me informacion të saktë dhe klikoni Depozita.

Ju do të paguani kundër mënyrës tuaj të pagesës dhe shuma do të transferohet në llogarinë tuaj të kazinosë. Sipas politikave bankare, do të merrni konfirmimin me email për detajet e transaksionit.
Ju lutemi referojuni seksionit Bankar për më shumë detaje.

Bonuse dhe Promovime Online

Kreditoheni me një bonus prej 100% të depozitës fillestare kur bëni një depozitë të parë në llogari.

Shikoni informacionet mbi promovimet dhe shpërblimet më të fundit për të fituar një fitim në faqen tonë.

Pagesa dhe tërheqje

Paratë e fituara nga fitimet tuaja janë të thjeshta dhe të lehta në kazino Lucks.

Zgjidhni ikonën "Cashier" e ndjekur nga opsioni "Tërheqja". Vendosni shumën duke përdorur mënyrën tuaj të preferuar të tërheqjes dhe konfirmoni të gjitha detajet e kërkuara në formular. Një konfirmim me postë për këtë transaksion është dërguar. Përpunimi i kërkesës tuaj kërkon 3 ditë pune për t'u pasqyruar në përmbledhjen e llogarisë tuaj. Ju gjithmonë mund të anuloni kërkesën tuaj dhe shuma është vendosur përsëri në llogarinë tonë. Sipas rregullave të detyrueshme, një email dërgohet kur shuma i kreditohet llogarisë suaj.

Ju lutemi referojuni faqes në internet të Bankave për më shumë detaje në lidhje me politikat e tërheqjes dhe arkëtimit

Na Postoni

Ju gjithmonë mund të na dërgoni me postë nëse ka ndonjë problem në lidhje me llogarinë tuaj.

Shikoni tonë na kontaktoni faqe në internet për më shumë detaje

Na kontaktoni

Në LucksCasino.com, ne krenohemi me sigurimin e nivelit më të lartë të shërbimit ndaj klientit dhe jemi të disponueshëm ndërmjet 8:00 AM - 12:00 AM (GMT) përmes bisedës në internet ose email.

Cilado qoftë pyetja juaj, ju do të gjeni stafin tonë të Ndihmës së Klientit miqësore dhe të dobishme. Ne e kuptojmë që disa çështje kërkojnë një përgjigje të menjëhershme dhe për këtë arsye ne ofrojmë një mundësi të Ndihmës Live. Ju mund të kontaktoni një përfaqësues të Shërbimit të Klientit direkt duke përdorur këtë funksion midis 8:00 AM - 12:00 AM (GMT).

Na kontaktoni

Formulari i hetimit

captcha