Valhalla

Deui ka buruan

Lamun geus katempo tradisi jeung gaya hirup tina Vikings dina pilem na tv nempokeun, Anjeun pasti bakal resep kieu liang kasino tuah. Aya lima reels sarta sapuluh paylines nu dibereskeun salila spins. Aya tukang geulis tina widang vast handapeun langit beureum caang. tukang disada mangsa game nambahkeun ngarasakeun realistis jeung téma. Kaulinan geus hal disebut Valhalla spins nu bisa milih ti. Aya genep tingkat béda maturan rupa fitur bonus béda nu bisa Anjeun meunang game. Wates tohan dimimitian ku minimum 10p sarta maksimum diatur dina jumlah whopping of £ 2000 per spin. Kaulinan anu diputer dina héndsét, desktop sarta tablet.

Lucks Casino

Ngeunaan pamekar ti Valhalla

ieu endah liang kasino tuah Kaulinan ieu dikembangkeun ku Betdigital (NYX), hiji pamimpin inovasi dina industri judi online. Aranjeunna geus nyieun loba kaulinan slot lianna kalayan téma metot sarta fitur bisa kauntungan tina.

Ngeunaan kaulinan

Lucks Casino

Ieu kaulinan nawarkeun grafik warni tur épék animasi tiis dina unggal kombinasi unggul. Lambang ieu liang kasino tuah nu dumasar kana tema Vikings. Aya Viking helmets, tanduk niup, sumbu kalawan tameng jeung hiji tentara Vikings dina parahu layar nu. 10, J, A, Q sarta K tina kartu maen anu low Mayar lambang. Lambang Mayar luhur nyaeta parahu kalawan tentara Viking nu bayaran 2500 kali stake on lima jenis na dina reels. The hareup nyaéta sumbu sareng tameng nu mayar 500 kali, tanduk na helm kalawan 400 kali. Aya nona Viking anu ngawakilan fitur bonus of slot ieu.

  • Bonus liar: The geulis pilari Viking nona teh simbol liar game jeung manehna nyertakeun pikeun sagala lambang. Liar di ieu liang kasino tuah némbongan dina lima reels jeung lima nanaon na méré Anjeun 2500 koin. Liar nyumbang ka kombinasi unggul Anjeun, sangkan leuwih merrier nu.
  • tingkat bonus: Aya genep tingkat ku set béda tina kombinasi fitur bonus nu dileler. Ti tingkat hiji liwat ka kagenep, anjeun bisa meunang spins bébas tur ngembangna lambang liar. Tingkat hiji sareng dua méré Anjeun liar sarta ngembangna liar mungguh. Tingkat tilu ka genep nawaran multipliers of 4x, 6x, 8x na 10x. Di dieu Anjeun oge meunang spins bébas tina salah opat angka.

singgetan

Lucks Casino

ieu liang kasino tuah nawarkeun visuals stunning kalawan kualitas luhur grafik jeung sora. Aya rupa-rupa fitur tingkat bonus nu bisa Anjeun meunang ti teuing.