Wild Toro

Deui ka buruan
Wild Toro

Wild Toro nyaeta pangalusna liang online game alatan pangalaman midangkeun can seru basajan. Nu USP of slot nyaeta fitur Leumpang Wild anu pohara éndah pikeun lalajo. Nu reel diatur-up dicokot ti kota Spanyol of Pueblo. Kasang tukang blackish-wungu pinuh pondok saeutik disimpen sacara acak lamun mere slot hiji katingal pikaseurieun. Sarua pikaseurieun aya simbol anu dipaké. Di handap ieu mangrupakeun hésé pisan bisa diinterpretasi ku pikiran logis.

Ngeunaan pamekar tina Wild Toro liang

Elk studio nyaeta pamekar ti slot. Maranéhanana geus geus dijieun saeutik pisan kaulinan slot dina industri nepi saacan ayeuna. Playing all the eight games they have created, kaluar nu salah sahiji pangalusna liang online game, Anjeun bakal instan nyaho yén pamekar boga jalan lila balik.

Best Online Slots Game

Ngeunaan Game

Nu lambang slot nu dikritik kudu dipilih sacara acak. Hiji nyaéta oranyeu knifed, tuluy aya hiji fan ornate jeung acuk a. liar ieu logo kaulinan sacara ditulis dina konéng, terus aya bula ambek nempo anjeun jeung seuri rupa nu ngagaduhan salaku liar leumpang game. matador ieu lalaki nyekel pakarang lamun ka lagu andalan bula nu. Lian ti eta, aya koin emas, perak, perunggu. bet dimimitian ti 0.20. Nyaéta 178 paylines meunang.

A payline jeung sagala simbol liar ngahasilkeun payout pangluhurna. lambang Wild bisa ngaganti sakabeh simbol iwal paburencay kawas dina sagala kaulinan slot. Nu Toro lambang nu liar ngan nembongan dina reel kalima ngan. Nu Leumpang belah Wild ti kénca ka katuhu ngarobah nu mana wae nu Matadors ka wilds terus tetep salaku Wild dina reel kahiji. Nu Matador tanggung pikeun re-spin pemicu. Lamun anjeun meunang 3 Matadors dina reels tina 2, 3, jeung 4, maranéhanana méré re-spins mana Matadors ngalereskeun ka tempat sorangan. Ku kituna, aya fitur metot loba pisan sahingga salah sahiji pangalusna liang online game.

Play Now

singgetan

Hiji nu panggampangna tur salah sahiji pangalusna liang online game méré pangalaman kaulinan moderately nikmat. Jalma nu hayang boga midangkeun volatile kudu bener coba slot. Ieu produksi cemerlang sejen ku studio Elk di stint pondok anak.