Hong Kong Towers

Deui ka buruan
hongkongtower

Hong Kong Tower nyaeta 5 reel slot kaulinan nu nawarkeun ngéléhkeun badag jeung sagala rupa fitur bonus di buruan. ieu liang bébas spins kasino Kaulinan ieu dumasar kana téma geulis ti munara triple tallest di kota metro of Hong Kong. The backdrop sahiji kota handap hiji munara badag kalayan sora angin, lalulintas handap tur pulisi / ambulan sirens nyieun elemen sampurna pikeun téma ieu. Aya épék sora tiis kalawan sababaraha musik nalika reels spin. Kaulinan ieu dimaénkeun kalawan jumlah alungan ti £ 0,20 nepi £ 100 anu mnt & max game.

Play Now

Ngeunaan pamekar ti Hongkong Tower:

heran ieu liang bébas spins kasino Kaulinan ieu dikembangkeun ku Elk, salah sahiji panaratas dina industri slot kasino jeung sababaraha kaulinan populér nu keur diputer di sakuliah dunya. kaulinan maranéhanana anu dijieun maké téhnologi kaulinan modern anu ngamungkinkeun pamaké pikeun maénkeun éta dina sagala komputer atawa alat mobile.

Ngeunaan kaulinan

ieu endah liang bébas spins kasino Kaulinan ieu dimaénkeun kalawan simbol kayaning tangkal bonsai, emas embellished 7, Seroja pink jeung inten anu. 7 dina emas nyaeta nilai luhur simbol jeung 1500 kali stake Anjeun bisa meunangkeun kalawan 5 appearances on hiji garis aktip. Aya lima acak simbol dumasar Cina anu leuwih low-nilai. Lambang logo kaulinan, a biru Yin-Yang, sarta beureum Yin-Yang mangrupakeun lambang tilu bonus game slot ieu.

Hong Kong Towers

  • misteri Bonus: Lambang game teh simbol misteri na mangka disebut jalan nu sabab pernah nyaho naon simbol aranjeunna nembongkeun kana sanggeus reels ngeureunkeun spinning. Sababaraha nomer simbol ieu bisa nembongkeun hiji simbol tinggi-nilai nawarkeun ngéléhkeun badag atawa kana Yin-Yang bonus bulao nu bisa muka konci jackpot samping game kalawan patok badag pikeun nyokot.
  • paburencay Bonus: Beureum Yin-Yang teh simbol paburencay ieu liang bébas spins kasino kaulinan sareng tilu atawa leuwih landings ieu bakal pemicu Éntri game bonus. Opat atawa lima landings ogé bakal masihan anjeun salah sahiji atawa dua nyawa tambahan pikeun dipaké nalika jackpot babak nu ngidinan Anjeun pikeun salajengna diri ka tingkat salajengna.
  • Bonus Langit roda: Aya tilu roda dina luhureun éta munara, unggal kalayan tingkat béda tina patok bisa meunang. Kabayang biru cahayana nawarkeun patok tina 200 ka 2000, nu nawaran kabayang héjo 500 ka 10,000 jeung kabayang beureum panungtungan nawarkeun patok badag 2000 minimum keur 50,000.

Play Now

singgetan: ieu endah liang bébas spins kasino Kaulinan hadir kalawan patok unggul badag nu bisa nyieun anjeun hiji millionaire instan lamun meunang kalawan jumlah alungan max of £ 100.